У центрі Києва масштабна пожежа у колекторі (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 05 Квітня, 2020 320

Фото: ДСНС

Пожежа виникла у підземному колекторі, де розміщені електричні кабелі різної напруги

5 квітня о 01:47 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Хрещатик, 7. По прибуттю на місце події найближчих пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено, що займання виникло у підземному колекторі, в якому розміщені електричні кабеля різної напруги. Для знеструмлення електричних дротів було викликані аварійні бригади ДТЕК “Київські електромережі” та КП “Київміськсвітло”.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє ДСНС.

Як зазначається, через велику напругу електричних кабелів вогнеборці не могли одразу приступити до ліквідації пожежі. О 05:14 рятувальникам було видано перший допуск від ДТЕК “Київські електромережі”.

Роботи по знеструмленню електричних кабелів та ліквідація їх займання тривають. Аварійні служби поступово видають дозвіл на ліквідацію тих чи інших участків з напругою кабелів 220 В, 380 В, 10 кВ та 35 кВ. Лише після отримання письмового дозволу від чергових ПАТ “Київенерго” та КП “Київміськсвітло” вогнеборці приступають до ліквідації пожежі на певному участку колектора.

Для ліквідації даної надзвичаної ситуації задіяно 10 одиниць пожежної техніки та близько 40 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві.

 

#Пожар кабелей в коллекторе в Киеве под Крещатиком усиливается. На месте значительные силы гсчс. Возможно придется обесточить район…Напомним, С ночи в Киеве на Майдане идет сильный дым из переходов. Оказалось, горят кабели.

Опубліковано dtp.kiev.ua Субота, 4 квітня 2020 р.

 

#Пожар в центре Киева: горит #подземный #переходПредварительно, на #Площади #Независимости из подземного перехода, который ведёт в #ТЦ #ГЛОБУС , идёт густой #дым. #Полиция прибыла на место происшествия, вскоре так же прибыли #спасатели. Приступают к локализации возгорания. Устанавливаются причины #пожара .

Опубліковано dtp.kiev.ua Субота, 4 квітня 2020 р.

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,