У центрі Дрогобича співатимуть

Новини 16 Липня, 2020 331

Центр Дрогобича

Літня пора – час для відпочинку та посиденьок з сім’єю, друзями, близькими, знайомими. Оновлена площа Ринок у Дрогобичі – саме те місце, яке облюбували не лише гості, а й мешканці міста. Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Дрогобицької міської ради. 

Ще два-три роки тому ідея виступів творчих колективів чи солістів у форматі вуличних музикантів більшістю сприймалася з подивом. Сьогодні ця ідея стала реальністю. І у будні, і у вихідні дні на площі звучить жива музика. І не важливо чи це благодійний концерт, чи просто виступ, важливо, що є активні митці, які люблять своє місто.

У Дрогобицькій міській раді такій ідеї лише сприяють. З метою координації часу виступів та локацій, у відділі молодіжної політики, сім’ї та спорту охочих виступити на площі закликають подавати заявки.

«Звертаємося до творчих дрогобичан! Заохочуємо в літній період до концертних виступів впродовж дня на оновленій площі. Відкривається можливість обдарованій молоді знайти свого слухача! Шановні благодійники, музиканти, які допомагали хворим дітям, оновлена площа чекає на вас. Для проведення виступів достатньо письмово звернутися із заявою та домовитися про надання можливості підключення до електроенергії від магазинів чи закладів харчування», – йдеться у повідомленні відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту на сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Звертаємося й до містян та гостей міста з проханням пам’ятати та дотримуватись правил карантину та соціальної дистанції під час відпочинку.

Нагадуємо, відділ молодіжної політики, сім’ї та спорту розташований на другому поверсі Ратуші у кабінеті №209.

Коментарі

Позначки: ,