У Трускавці зрізали аварійні дерева біля бювету (ФОТО)

Новини 01 Травня, 2020 714

Фото: Трускавецька міська рада

У Трускавці продовжується реконструкція площі біля головного бювету. Поступово очистили від старого покриття сходи й зараз приступили до площі. Масштаби будівництва серйозні й дозволяють сподіватись на хороший результат.

Як пише «Четверта студія», у Трускавецькій міській раді повідомили, що цими днями, в рамках безпеки та ефективнішої реалізації проєкту було вивільнено територію від аварійних старих дерев, які всихають. З дозволу Львівського департаменту екології усунули 4 липи, 4 граби та один дуб. Документ на кожне дерево отримало ТОВ «Трускавецькі лікувальні води», яке і проводить реконструкцію.

Зазначимо, що ділянка де ведеться ремонт належить місту і знаходиться в річній оренді підприємства. У ТОВ «Трускавецькі лікувальні води» дивляться на ситуацію в розрізі кількох десятиліть, бо не менше має прослужити нове покриття біля Трускавецького бювету, в яке підприємство вкладає значні кошти. А, якщо на території ростимуть аварійні дерева, які можуть впасти в разі буревію, це може призвести до нищення покриття та великих збитків. Тому, по завершенню реконструкції, біля бювету мінеральних вод, замість старих дерев висадять нові декоративні, які підходитимуть до ландшафту та нового вигляду площі.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,