У Трускавці вимагають очистити центральний майдан міста від торгівлі

Новини 27 Січня, 2020 448

У Трускавці вимагають очистити центральний майдан міста від торгівлі. Фото Джерела Трускавця

Міська влада перетворила майдан Незалежності у Трускавці у галасливий сорочинський ярмарок. Тут з дозволу трускавецьких посадовців вживають алкогольні напої, смажать, варять, торгують, розважаються на усі лади. Державний прапор на флагштоці опинився в оточенні торговельного інвентаря, що в святкові дні та урочисті події унеможливлює віддати шану державним атрибутам. Таке явище є просто ганебним. Про це пишуть Джерела Трускавця, інформує Четверта студія.

Трускавчани неодноразово висловлювали своє обурення, вимагаючи очистити площу від торговища. Або ж перейменувати її у майдан базарників. Люди хвилюються, що через засилля торгівлі: дозволеної і стихійної, Трускавець втрачає самобутній шарм курортного міста.

Аби змусити міських посадовців таки навести лад у центрі міста трускавчанин Андрій Пфайфер зареєстрував петицію.

У ній містяться такі вимоги:

1. Не ухвалювати рішення виконавчого комітету Трускавецької міської ради про проведення ярмарку «Чотири сезони» на майдані Незалежності.

2. Очистити майдан Незалежності від МАФів.

3. Скасувати видані міським головою Трускавця Розпорядження на розміщення виносної торгівлі на бульварі Ю. Дрогобича та майдані Незалежності і не видавати нових.

“Закликаємо усіх небайдужих підтримати петицію. Проголосувати, попередньо зареєструвавшись, можна тут“, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , ,