У Трускавці втричі зросте вартість мінеральної води

Новини 30 Липня, 2020 544

Фото ілюстративне з відкритих джерел

З 8 грн 80 коп до 24 грн за 1 літр

Впродовж останніх днів керівникам санаторіїв надійшли листи про підняття ціни на мінеральні води. Починаючи з серпня ціна за 1 літр «Нафтусі» та інших трускавецьких мінеральних вод зростає майже втричі, з 8 грн 80 коп. до 24 грн.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Трускавецький вісник».

«Нові власники ТОВ «ТЛВ» інвестували чимало коштів у реконструкцію бювету та прилеглої території, і ці кошти, з часом, повернуться у вигляді прибутку від реалізації мінвод. На даному етапі неправильно намагатися отримати все й одразу коштом іміджу курорту. Різке підняття ціни на трускавецькі лікувальні води є передчасним та поспішним рішенням. Не проведені зустрічі у форматі «влада міста – ТОВ «ТЛВ» – керівники санаторно-оздоровчих закладів». Співпраця між видобувачем мінвод та санаторно-курортними закладами повинна бути взаємовигідною та базуватися на довірі і відповідальності. А дії, які можуть зменшити наплив відпочивальників до Трускавця, аж ніяк не можна назвати відповідальними.

Власники ТОВ «ТЛВ» мали б зважати на такі важливі обставини як коронавірусна криза, складна ситуація в санаторно-курортних закладах, менша кількість відпочивальників. Таке різке підняття ціни на мінводи може мати непередбачувані негативні наслідки, і цьому треба запобігти», – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,