У Трускавці врятували від загибелі в озері вівчарку (ФОТО)

Новини 24 Квітня, 2020 2 459

Фото: ДСНС

У Трускавці вогнеборці врятували вівчарку від загибелі в озері.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Джерела Трускавця», подія мала місце 23 квітня близько 17.00 год. У цей час до місцевих рятувальників надійшло повідомлення про те, що в центральному парку Трускавця в замуленому озері тоне собака.

Рятувальники негайно виїхали на місце події. Картину застали вражаючу – чоловік палками підтримував голову собаки, аби той не задихнувся та не потонув в зарослому та замуленому озері, – повідомляє Іван Сидорак, заступник керівника пожежно-рятувальної частини № 7 курортного міста.

– Цей чоловік зі своєю сім’єю прогулювався парком. З ним був його домашній собака. Він і виявив, що в озері, яке неподалік пам’ятника Адаму Міцкевичу, тоне вівчарка, – розповідає надзвичайник.

Чоловік не розгубився, викликав на підмогу рятувальників, а до їхнього приїзду палицями підтримував голову пса над водою і таким чином допомагав йому не загрузнути в болотяні й воді. За допомогою багра місцеві рятувальники витягнули обезсиленого собаку із озера. Відтак обкутали коцом та пожежним автомобілем доставили до трускавецької громадської організації «Мокрий ніс», де надають допомогу безпритульним тваринам.

За словами Івана Сидорака, згодом знайшовся і господар вівчарки, він зателефонував вогнеборцям та шукав свого пса. Рятувальники стверджують – в озері, в якому застряг собака водяться качки – тож не виключено, що пес заради розваги поліз їх налякати і не зміг самотужки вибратися звідти.

113.jpg
Фото: ДСНС

Коментарі

Позначки: , ,