У Трускавці відбудеться V Форум місцевого розвитку

Новини 31 Серпня, 2021 177

У Трускавці відбудеться V Форум місцевого розвитку

V Форум місцевого розвитку – це інтелектуальна інвестиція в майбутнє нашого краю і держави, – Ірина Гримак

Голова Львівської обласної ради, голова правління асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна» Ірина Гримак запрошує експертів та практиків місцевого самоврядування відвідати V Форум місцевого розвитку, який відбудеться у Трускавці 2-3 вересня.

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів.

«Цей захід вже вп’яте збирає фахівців публічного управління, бізнесу, інститутів громадянського суспільства з різних країн. Адже гірська система Карпат об’єднує 9 держав, серед яких Україна. Ми дуже зацікавлені у розвитку гірських територій, залученні інвестицій з європейських програм та впровадженні успішного світового досвіду у себе в громадах», – наголошує Ірина Гримак.

За її словами, Форум місцевого розвитку для Львівщини завжди є особливою подією.

Тематика Форуму спрямована на обговорення перспектив розвитку прикордоння, трансформації вугільних регіонів, впровадження приватно-державного партнерства, входження в цифрову еру публічного управління.

Окремо обговорюватимуть важливі локальні проблеми, зокрема охорону довкілля, розвиток нових маршрутів та агротуризму у сільських територіях, зайнятість населення.

«Запрошую усіх, хто зацікавлений знайти партнерів, почути про новітні інструменти врядування, зрозуміти як оцінити можливості й ресурси кожної території, щоб надалі ефективно ними розпоряджатися.

V Форум місцевого розвитку це унікальна можливість за короткий час отримати максимум практичної інформації, знань і знайомств, які стануть інтелектуальною інвестицією у майбутнє нашого краю, нашої держави», – наголосила Ірина Гримак.

Організатори форуму Львівська обласна рада та Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон «Карпати-Україна».

Коментарі

Позначки: , , ,