У Трускавці вхід до бювету залишатиметься безкоштовним, мінеральні води – платними

Новини 23 Травня, 2020 7 440

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Бювет почне працювати тоді, як тільки відчинять свої двері для туристів санаторії й готелі Трускавця

У Трускавці триває масштабна реконструкція площі у курортному парку і косметичний ремонт бювету мінеральних вод. Кошторисна вартість робіт становить понад 300 тисяч доларів.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Джерела Трускавця», про це повідомила фінансовий директор ТзОВ «Трускавецькі лікувальні води» Анна Абрамова.

– Планували одне – хотіли трішки оновити, а замахнулися на значно більше. Ремонтні роботи ведуться таким чином, щоб площа слугувала щонайменше 100 років: ллється моноліт мармурова плитка, – зазначила пані Анна. – Площа зміниться кардинально – ми зробимо її для людей: висадимо дерева, розіб’ємо клумби, облаштуємо велопарковку. Відновиться фонтан, на сходах будуть поручні і пандуси, – змалювала привабливі перспективи представниця «Трускавецьких лікувальних вод».

За словами Анни Абрамової, бювет почне працювати тоді, як тільки відчинять свої двері для туристів санаторії й готелі Трускавця. Реконструкція ще триватиме, але для відпочивальників зможуть відкрити бічний вхід до бювету.

Щодо платного відвідування, то пані Абрамова наголосила: це питання стосується добросовісного ставлення до оплати керівників санаторно-оздоровчих закладів. Турнікети при вході до бювету демонтовано, підприємство замовило систему для користування картками за спожиту води. Й готується виконати вимогу Антимонопольного – усі споживачі повинні бути в однакових умовах щодо сплати за надані підприємством послуги.

– Вхід до бювету буде безкоштовним, а мінеральні води – платними, як й до цього часу, – запевнила представниця ТЛВ, анонсувавши підняття ціни на воду.

Нагадаємо, що «Трускавецькі лікувальні води» були створені в 2016 році, підприємство володіє спеціальним дозволом на користування родовищем мінвод до 2035 року. До лютого цього року власником товариства було ПАТ «Трускавецькурорт».

 

Коментарі

Позначки: , , ,