У Трускавці в останню хвилину врятували від самогубства військового лікаря

Новини 16 Вересня, 2019 271

Ілюстрація: "Джерела Трускавця"

У Трускавці патрульні поліцейські врятували життя натовцю.

Як повідомляють «Джерела Трускавця», чоловік хотів покінчити життя самогубством, бо не бачив виходу із сімейної кризи. Однак цьому запобігли полісмени Трускавця, які витягнули із петлі чоловіка, що прагнув вкоротити собі віку.

Про це повідомив інспектор патрульної поліції Трускавецького відділення поліції Андрій Пахович.

Подія мала місце цими вихідними – 15 вересня. Ввечері о 20.00 год до поліції надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що він збирається накласти на себе руки. Правоохоронцям вдалося розпитати головне – про його місцезнаходження! За вказаною адресою, а це лісова смуга поблизу місцевої автостанції та магазину АТБ, група швидкого реагування мчала на допомогу. Старшому сержанту поліції Миколі Ботею та капітану поліції Юрію Стецику вдалося виявити у лісі в петлі на дереві чоловіка, який ще подавав ознаки життя. Не гаючи часу, полісмени зняли чоловіка та викликала на підмогу наряд медиків.

Опісля з’ясувалося, що чоловік – учасник АТО, військовий лікар. Свої дії мотивував тим, що в його сім’ї сталася криза – його залишили дружина з донькою. Не міг пережити таку втрату, тож вирішив вкоротити собі віку.

Медики швидкої забрали чоловіка на огляд, говорять, що йому запропонують пройти курс реабілітації у психолога.

Як повідомлялося, у Трускавецьке відділення поліції 15 вересня близько восьмої години вечора надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що він збирається накласти на себе руки. У лісопосадці правоохоронці виявили чоловіка, повішаного на гілці дерева, який ще подавав ознаки життя. Патрульні кинулись його рятувати та спільними зусиллями витягнули самогубця із зашморгу.

Як встановили правоохоронці, чоловіку 25 років, у Трускавець він приїхав з Києва на відпочинок. За його словами, причиною такого рішення стали негаразди в сім’ї.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,