У Трускавці розпочали ямковий ремонт доріг

Новини 31 Березня, 2020 499

Фото: "Джерела Трускавця"

На латання доріг у місті цьогоріч виділили 1,5 млн грн

У Трускавці стартував ямковий ремонт дорожнього покриття.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Джерела Трускавця», за словами начальника управління житлово-комунального господарства і будівництва ТМР Сергія Максимича, в курортному місті минулого тижня розпочали латати ями на дорогах. Поточним ремонтом будуть охоплені майже всі вулиці оздоровниці, роботи виконуватиме фірма зі Стебника ТзОВ «ДОР Сервіс».

На латання доріг у Трускавці цьогоріч виділили 1,5 млн грн, сюди ж має входити і частково ремонт деяких внутрішньоквартальних проїздів. Латати ями на дорогах у Трускавці почали на вулицях Дрогобицькій, Сагайдачного, Городище. Далі у планах – Мазепи, Стуса, Данилишиних та інші. За словами Сергія Максимича, карантин роботам дорожників не завада, наразі роботи призупинені через погану погоду, відтак із закінченням опадів – шляхоремонтники свою діяльність на вулицях міста   відновлять.

Окрім цього кілька доріг оздоровниці планують відремонтувати і капітально. Це вулиці Грушевського, Помірецька, Скоропадського. Загалом у бюджеті міста на капремонт доріг в оздоровниці на 2020 рік запланували понад 8 млн грн. За переконаннями керівника УЖКГ і Б пана Максимича, є сподівання, що на капремонт доріг у курортному місті підкине коштів і область. Мова йде про 2 млн грн, які у рівних частинах розподілять на ремонти вулиць Помірецької та Грушевського.

Капітальний ремонт доріг курортного міста триватиме з квітня по жовтень. Окрім цього в Трускавці заплановано провести нову розмітку на дорогах, на що передбачено близько 400 тис грн.

Нагадаємо, що через карантинні заходи, часткове звільнення підприємців від сплати податків на два місяці бюджет Трускавця за попередніми розрахунками недоотримає 15 млн грн. Як повідомив начальник фінансового управління Микола Федоричак, розпорядники бюджетних коштів отримали доручення – розробити заходи щодо економії і раціонального використання ресурсу. У першу чергу з бюджету будуть фінансуватися видатки першої необхідності: зарплата і енергоносії. Очевидно, що доведеться скорочувати видатки на виконання робіт, запланованих у місті.

Коментарі

Позначки: , ,