У Трускавці понад 400 гостей дискутуватимуть про розвиток Карпат

Новини 25 Червня, 2019 55

У Трускавці понад 400 гостей дискутуватимуть про розвиток Карпат.

Про на Форумі місцевого розвитку розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

«Понад 400 гостей з усієї України та з-за кордону протягом трьох днів дискутуватимуть про розвиток Карпат»,-  дадав Ганущин.

Також очільник Львівської обласної ради вітальними словами відкрив Форум.

«Шановні пані і панове!

Щиро радий вітати Вас на IV Форумі місцевого розвитку, локація – місто Трускавець. Тут створено усі можливості попрацювати ці три дні над питаннями розвитку Карпат та поділитися роздумами і кращими практиками на тему  співпраці мереж  і партнерства. Врешті – ми дискутуватимемо ці дні і на нові для нашого Форуму економічні теми.

Ми навіть стартуємо з пленарної дискусії, присвяченій євроатлантичній інтеграції. Бо  розуміємо – без руху до об’єднаної Європи і НАТО, без підтримки цих інституцій, нам – громадам, неприбутковому сектору  та бізнесу буде важко рухатися вперед.

Три дні, 20 панельних дискусій, 80 спікерів працюватимуть у цих стінах для Вас, шановні учасники. Переконаний, разом, спільними зусиллями, з нашими європейським друзями ми знайдемо ключ до вирішення питань місцевого розвитку.

У шапці назви форуму – «Карпатський прорив». Для нас, ініціаторів і організаторів Форуму місцевого розвитку, в особі однойменного громадського об’єднання самоврядних асоціацій «Єврорегіон Карпати – Україна» та «Ради Львівщини» – це не лише вдалий слоган – це ще й амбітна мета, яку досягнути можемо тільки разом.

Сподіваюся, наші VIP-спікери на пленарних панелях, нікого не залишать байдужими.

Трускавець – місто здоров’я, тож усі дні Форуму ми приділятимемо увагу здоров’ю наших учасників та гостей. А ще усім трускавчанам та гостям міста ми даруємо драйвовий концерт.

Відтак на правах ініціатора Форуму ще раз вітаю кожного учасника і зичу доброї роботи!

В добру путь!», – сказав Олександр Ганущин.

Опісля у відеозверненні учасників Форуму привітав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Як відомо, щороку Форум місцевого розвитку збирає тих, хто любить Карпати, вболіває за них і прагне щось змінити у цьому регіоні.

Із року в рік у межах Форуму обговорюють проблематику Карпатського регіону. Цьогоріч йтиметься про розвиток Карпатського краю, стратегію, секторальну підтримку, використання елементів партнерства та співпраці для розвитку територій.

Коментарі

Позначки: , ,