У Трускавці автомобіль збив жінку на пішохідному переході

Новини 12 Січня, 2020 819

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Городяни повідомляють, що це вже друге ДТП скоєне на пішохідному переході на вул. Мазепи за останній час

У місті Трускавець, 11 січня в пізню вечірню пору доби на вулиці Мазепи на пішохідному переході поблизу території будівельного містечка «Арко» трапилася трагедія – транспортний засіб збив пішохода. Ним виявилася жінка, яку із місця аварії шпиталізували в лікарню.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Джерела Трускавця», про інцидент повідомив в соціальній мережі Фейсбук місцевий мешканець Віктор Голованов.

Скриншот ФБ

Чоловік закликав пішоходів та водіїв бути обачними на дорогах, особливо в пізню пору доби, оскільки через дрібний дощ, котрий іде практично увесь день, видимість дуже погана. Хто винен у дорожньо-транспортній пригоді та більше деталей про неї наразі не відомо. Слідчі проводять дії.

Нагадаємо, під кінець 2019 року на вулиці Мазепи теж на пішохідному переході неподалік дрогобицького кільця сталася аварія – автобус зачепив та збив жінку.

Потерпілу шпиталізували, однак згодом медики повідомили про її смерть. Ще тоді в соціальних мережах трускавчани масово писали – пішохідні переходи на вулиці Мазепи слід додатково підсвітити, оскільки видимість на них в темну пору доби та ще й за несприятливої погоди – дуже низька.

Наразі, правоохоронці про обставини даної дорожньо-транспортної пригоди – не повідомляють.

 

Коментарі

Позначки: , , ,