У торговий центр біля Львова пускають лише вакцинованих відвідувачів

Новини 25 Жовтня, 2021 1 139

У торговому центрі “Кінг Крос Леополіс” у відвідувачів уже вимагають сертифікат про вакцинацію, або ПЛР-тест, зроблений не пізніше ніж за 72 години.

Про це для “Еспресо. Захід” повідомила директор торгового центру Марія Патер, пише Четверта студія.

Нові карантинні обмеження не торкаються продуктового гіпермаркету “Ашан” та аптек.

“Обмеження чинні на сьогодні на території області, а оскільки торговий центр за межами міста, то вже від сьогодні діють нові карантинні норми.

Приймати усіх відвідувачів має право гіпермаркет “Ашан” аптека, магазини, які торгують товарами першої необхідності. Інші магазини вже від сьогодні здійснюють перевірку. У відвідувача має бути або ПЛР тест зроблений не пізніше, ніж 72 години, або наявність сертифікату про вакцинацію. За відсутності перелічених документів покупців не будуть пропускати”, – пояснила Марія Патер.

Вона також додала, що обмеження не будуть стосуватись продуктових магазинів і магазинів з товарами першої необхідності.

Скільки будуть тривати обмежувальні заходи, поки що у пресслужбі гіпермаркету “Кінг крос Леополіс” не знають.

Оскільки сьогодні лише перший день, відколи вступили в дію нові карантинні обмеження, у дирекції не можуть відповісти чи вплинуло це на відвідуваність торгового центру.

У Львові нові карантинні правила будуть діяти, імовірно, з першого листопада.

У торговому центрі “Форум” працівниця інформаційного пункту Оксана сказала, що сьогодні вони працюють у штатному режимі і про перевірку у відвідувачів наявних ПЛР тестів чи сертифікатів про вакцинацію ще не отримували.

“Усі наші відвідувачі можуть спокійно зайти в торговий центр, але обов’язкова вимога поки що – це маска. Як тільки Львів увійде у “червону” зону, тоді будуть прийняті відповідні заходи. Але сьогодні все ще працює у штатному режимі”.

У Львові, попередньо, планують не пускати відвідувачів без відповідних документів з 1 листопада.

проект обмежень через коронавірус, який можуть запровадити у Львові з 1 листопада

Коментарі

Позначки: , ,