У Тернополі влаштували похорони туристичного сезону (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 03 Травня, 2020 1 173

Фото: .0352.ua

Тернополяни, аби привернути увагу до проблем туристичної галузі регіону, вирішили зібратись на “похорон”.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на сайт 0352.ua, традиційно у першу суботу травня у Тернополі святкували відкриття туристичного сезону, але у зв`язку з введенням національного карантину та поширення коронавірусу в Україні ця галузь зупинилась.

Своєрідний «похорон» туристичного сезону, який прощається з усіма: туристами, екскурсоводами, рестораторами, готельєрами, перевізниками, музеями, фестивалями, розпочався біля «Маяка». Всі учасники зібрались на автомобілях і з катафалком, аби провести в останню дорогу Туристичний сезон – 2020.

Як пише «24 канал», в попередні роки у місті щороку фіксували приріст туристів на 20%. Цього року все зупинилося. За словами тернополян, туристична галузь в регіоні фактично мертва. А це може призвести до зростання безробіття і зменшення надходжень до бюджету.

“На цей сезон були великі плани, великі надії… Ми всі розраховували, що він принесе нам радість і задоволення. Але, на жаль, від важких потрясінь цей сезон помер, так і не почавшись. Звичайно, ми надіємося, що помиляємося, і він воскресне. Але, на жаль, ми поки що маємо ці реалії. Ми скорбимо за тими втраченими можливостями і за тими великими планами, які були покладені на цей сезон. Які, на жаль, разом з ним пішли у труну”, – прокоментував учасник акції Тарас Ковальчук.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,