У Тернополі посадовця “Епіцентру” оштрафували за продаж будматеріалів

Новини 29 Квітня, 2020 630

Фото: Сайт 0352

МакДрайв закрили

У Тернополі посадовця “Епіцентру” оштрафували за продаж будматеріалів, МакДрайв закрили.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на сайт 0352, за виконанням постанови Кабінету Міністрів України №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 11.03.2020 стежать тернопільські правоохоронці.

З початку запровадження карантину співробітники поліції неодноразово проводили зустрічі та бесіди з суб’єктами господарювання щодо недопущення порушень встановлених обмежень та рекомендували здійснювати торгівлю в режимі онлайн із застосуванням адресної доставки замовлень.

Зокрема, поліцейські спільно з працівниками управління муніципальної інспекції перевірили законність роботи під час карантину закладу швидкого харчування «Макдональдс» та гіпермаркету «Епіцентр». За результатами перевірки «Макдональдс» припинив обслуговувати клієнтів та приймати замовлення у МакДрайв.

За недотримання правил карантину адмінпротокол за статтею 44-3 КУпАП складено на виконуючого обов’язки директора служби безпеки гіпермаркету «Епіцентр». Керівництво торгового закладу запевнило, що припинить роботу відділів з будівельними матеріалами, працюватиме лише відділ із побутовою хімією та засобами особистої гігієни. Продаж інших товарів буде здійснюватися через онлайн замовлення. У разі встановлення фактів недотримання суб’єктами господарювання вимог картину, їх буде притягнуто до адмінвідповідальності.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,