У сутичках під Жовтневим палацом постраждали 32 правоохоронці

Новини 17 Грудня, 2017 208

Фото: ТСН

У поліції кажуть, що інформація про інших травмованих уточнюється

15 співробітників Національної гвардії і 17 поліцейських перебувають у лікарні з отруєнням невідомою речовиною, у декого зафіксовані забої тіла. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. У поліції кажуть, що інформація про інших травмованих уточнюється.

«Сьогодні під час спроби потрапити до будівлі Жовтневого палацу учасники акції влаштували сутички з правоохоронцями. Під час бійки вони почали застосовувати невідомий газ подразливої дії, кидали петарди і пляшки з водою. Крім того, у деяких військовослужбовців відібрали спецзасоби», – йдеться в повідомленні.

За фактами подій біля Жовтневого розпочато три кримінальні провадження: за ст.15 ст.341 (замах на захоплення державних або громадських будівель чи споруд), ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) і ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) КК.

«Натепер ситуація в столиці є спокійною. Поліцейські продовжують нести службу в центральній частині Києва», – повідомляють у поліції.

Коментарі

Позначки: , , ,