У Стрию шукають вибухівку на вокзалі і на центральній площі міста

Новини 28 Березня, 2019 215

Фото: Galnet

У райцентрі Стрий на Львівщині, на даний час проводиться перевірка  анонімного повідомлення про замінування залізничного вокзалу і майдану Незалежності.

Як повідомив на сторінці «Варта-1» Ігор Зінкевич, «28 березня  о 09.30 надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що залізничний вокзал міста Стрий і майдан Незалежності – заміновано. На ці місця поліція скерувала вибухотехнічну службу, слідчо-оперативну службу і кінологів».

Скриншот/Facebook

Як повідомили у Стрийському відділі поліції, “у Стрию правоохоронці перевіряють повідомлення про замінування. Працюють слідчо-оперативні групи та працівники інших служб. У Стрийський відділ поліції сьогодні, 28 березня, о 9.30 надійшло анонімне повідомлення про те, що у райцентрі заміновано залізничний вокзал, міську раду та Майдан Незалежності. За вказаними адресами виїхали слідчо-оперативні групи, експерти-вибухотехніки, кінологи та працівники інших служб. Правоохоронці обстежуватимуть будівлі та прилеглі території. Поліцейські встановлюють особу аноніма, котрий надав повідомлення”.

 

Коментарі

Позначки: , , ,