У Стрию попередили можливий вибух, який міг вщент знищити нафтобазу (ФОТО)

Новини 14 Вересня, 2019 261

Фото: ДСНС

Біля резервуару з дизелем виявили снаряди

У місті Стрий на Львівщині  на території нафтобази виявили артилерійські снаряди часів Другої світової війни, які знаходилися у землі, поблизу резервуару з дизелем.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області, в м. Стрий на вул. Сколівська, 19 під час земляних робіт на території нафтобази, на відстані 6 м від резервуару з дизелем об’ємом 1000 куб. м було виявлено два предмети ззовні схожі на артснаряди часів Другої світової війни.

За фактом виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано термінову заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та їх знищення.

Фахівцями піротехнічної групи боєприпаси були вилучені та знищені встановленим порядком.

Фото: ДСНС

«Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. Тому, в таких випадках необхідно бути вкрай обережними, в жодному разі не чіпати предмет, схожий на боєприпас, а тим паче, не намагатися його вилучити та перенести. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером «101»», – наголошується у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , , ,