У Стрию електроопора вбила двох людей

Новини 05 Жовтня, 2018 204

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Іномарка в‘їхала в електроопору, двоє загиблих і один травмований

У райцентрі Стрий на Львівщині під час ДТП загинуло двоє молодих чоловіків, ще один – у реанімаційному відділенні лікарні.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 5  жовтня, близько 02.00, у місті Стрий.

23-річний житель Стрия, керуючи автомобілем «Шкода Октавія»,  на вулиці Львівській у місті Стрий в‘їхав  в електроопору, яка впала на іномарку. На момент ДТП у салоні легковика перебував водій та троє пасажирів – всі мешканці Стрия.

На місці події загинули двоє пасажирів іномарки – 30-річний  і 31-річний чоловіки, ще один пасажир авто – 26-річний чоловік, госпіталізований в реанімаційне відділення лікарні.

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Водія затримано. Призначено експертизу щодо перевірки на стан алкогольного сп’яніння.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (порушення ПДР, що спричинило загибель кількох осіб), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Як повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, “рятувальники за допомогою ломо-шанцевого інструменту деблокували трьох осіб з понівеченого автомобіля. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 2 особи загинули по дорозі в лікарню. Ще дві особи, з травмами різного ступеня важкості, госпіталізовані в Стрийську центральну району лікарню”.

Коментарі

Позначки: , , ,