У Стрийській ТГ активно впроваджуються нові системи оплати проїзду: видано понад 1000 соціальних карток

Новини 28 Грудня, 2021 723

електронний квиток для пільгових категорій населення щодо відшкодування проїзду в громадському транспорті буде впроваджений повністю з 1 квітня 2022 року

електронний квиток для пільгових категорій населення щодо відшкодування проїзду в громадському транспорті буде впроваджений повністю з 1 квітня 2022 року

На території Стрийської міської територіальної громади триває видача соціальних карток для пільгових категорій населення щодо відшкодування проїзду в місцевому пасажирському транспорті.

Про це інформує прес-служба ТОВ «Українські геоінформаційні системи», пише Четверта студія.

«У Стрию таких карток вже видано понад тисячу. До кінця березня 2022 року загалом очікується видача 35 тис. карток. Видаються соціальні картки через ЦНАП, але незабаром планується розширення, і будуть виїзні бригади, які виїжджатимуть у навколишні населені пункти Стрийщини, щоб надати можливість видачі карток безпосередньо на місці», – зауважує розробник.

Так, завдяки співпраці керівництва Стрийської міської ради та розробника ТОВ «Українські геоінформаційні системи», невдовзі у Стрийській ТГ запрацює електронна система оплати проїзду та функціонуватиме система обліку пільгового проїзду в пасажирському транспорті.

Відповідно до ухваленого рішення виконкому Стрийської міської ради від 16 грудня 2021 року, період з 1 січня до 1 квітня 2022 року буде адаптивним, коли діятимуть і електронні квитки, і посвідчення пільговиків. До слова, видані соціальні картки без підтвердження проїзду впродовж 50-ти днів будуть анульовані.

Таким чином, електронний квиток для пільгових категорій населення щодо відшкодування проїзду в громадському транспорті буде впроваджений повністю з 1 квітня 2022 року.

Нагадаємо, що у квітні 2021 року фахівці ТОВ «Українські геоінформаційні системи» також забезпечили встановлення GPS – трекерів у транспортних засобах Стрийського АТП, управління якими здійснює система диспетчеризації громадського транспорту «Track». Завдяки цій системі, місцева влада має змогу контролювати та аналізувати роботу перевізника в режимі реального часу, а пасажири – відстежити в мережі прибуття транспорту.

Коментарі

Позначки: , ,