У Стебнику вночі підняли по тривозі правоохоронців і медиків (ВІДЕО)

Новини 26 Лютого, 2021 6 616

Скриншот відео/STEBNYK TODAY

У соцмережах повідомляється про ймовірну стрілянину чи неправдивий виклик спецслужб

У місті Стебник на Львівщині, в ніч з 25 на 26 лютого, вулицями міста з увімкненими спецсигналами  їздили автомобілі працівників поліції та швидкої допомоги.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється у соцмережах.

Користувачі різних спільнот оприлюднюють відео з місця події, однак у коментарях не зазначається, що стало причиною нічного виклику правоохоронців та медиків.

Зокрема, у коментарях зазначається, що «ніби була стрілянина», а також  дописувачі пишуть, що інцидент мав місце «біля гуртожитку профліцею». Також дописувачі  повідомляють, що це був «завідомо неправдивий виклик спецслужб».

Наразі, офіційної інформації про дану подію немає.

Довідково. Стебник — місто в Дрогобицькій міській громаді Дрогобицького району Львівської області України. Розташоване в Дрогобицько-Бориславському промисловому районі за 8 км на південний захід від районного центру Дрогобича, за 4 км від Трускавця. Залізнична станція на лінії Дрогобич-Трускавець. Населення — 20993 осіб (2013 рік), територія міста — 8,9 км².

Місто відоме одним з найбільших в Україні родовищ калійних солей, яке, проте, внаслідок екологічної катастрофи 1983 року не експлуатується.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,