У статутний капітал Львівського молодіжного центру хочуть забити 50 мільйонів

Новини 23 Серпня, 2023 73

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про затвердження статуту КУ “Львівський міський молодіжний центр”.

Про це йдеться у проєкті ухвали, внесеній у порядок денний наступної сесії Львівської міської ради, яка відбудеться 23 серпня 2023 року, пише Четверта студія з посиланням на Варіанти.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують затвердити статутний капітал комунальної установи “Львівський міський молодіжний центр” (мережі молодіжних просторів у Львові).

Зокрема, для забезпечення ефективної роботи підприємства цьогоріч планують визначити розмір його статутного капіталу у 50 млн грн.

“З метою забезпечення виконання завдань і функцій, передбачених статутом КУ “Львівський міський молодіжний центр”, визначити розмір статутного капіталу КУ “Львівський міський молодіжний центр” у сумі 50 000 000 грн” – йдеться у документі.

У пояснювальній записці до проєкту ухвали вказано, що статутний капітал КУ “Львівський міський молодіжний центр” у 2021 році 23 400 грн, у 2022 році – 38 900 грн.

У статутний капітал Львівського молодіжного центру хочуть забити 50 мільйонів

Додамо, у квітні 2019 року у місті створили “Львівський міський молодіжний центр”, який займається підготовкою для подання заявки на конкурс “Молодіжна столиця Європи”, проводить різноманітні заходи та профорієнтаційну роботу серед молоді, організовує дозвілля молоді та сприяє її волонтерській діяльності.

З 2019 року комунальне підприємство очолює позаштатний радник міського голови Львова з питань молоді, колишній менеджер проєктів КУ “Інститут міста” Олег Малець.

Коментарі

Позначки: , ,