У справі Шеремета штучно затягується процес, – “Європейська Солідарність”

Новини 07 Липня, 2020 101
Автопробіг партії "Європейська Солідарність" до Дня Конституції України, фото 4studio

Судовий процес по «справі Шеремета» штучно затягується, зокрема, прокурори не з’являються на засідання. Народний депутат з «Європейська Солідарність» Михайло Бондар на брифінгу заявив, що фракція буде звертатись до відповідних органів із заявою про факт затягування судового процесу. Про це пише Четверта студія.

«Ми як поручителі бачимо, що перенос суду відбувається на 13 число, в Юлі Кузьменко буде в іншому Печерському суді. Ми вважаємо, що це робиться, щоб ми, коли приходимо як поручителі або підтримати обвинувачених, не могли встигнути і до Юлі, і до Яни. Видається так, що це робиться для того, щоб затягнути, роз’єднати суспільство, готове підтримати їх. Ми з колегами як народні депутати будемо на це відповідно реагувати і писати в Офіс Генерального прокурора, Вищу Раду юстиції, будемо давати належну оцінку», – сказав він.

Народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність», медик-доброволець Яна Зінкевич зазначила, що Андрію Антоненку необхідна медична допомога, яку він не отримує, і це неприпустимо.

«Хочу наголосити як секретар комітету охорони здоров’я, тобто профільного комітету, що я вимагаю надання допомоги Антоненку. Будемо робити відповідні звернення і я буду піднімати це питання в тому числі на нашому комітеті», – сказала вона.

«Вже були інциденти декілька місяців тому, що Антоненку не надавалася медична допомога, коли був зубний біль. Ми два тижні добивалися з Офісом уповноваженого, щоб йому допомогу надали», – додала Зінкевич.

Коментарі

Позначки: ,