У соцмережі виклали відео, як лісові тварини рятуються від пожежі (ВІДЕО)

Новини 10 Квітня, 2020 1 160

Скриншот відео

На сторінці спільноти «Дрогобич CITY» оприлюднили відео користувача соцмереж Наталія Горай, на якому лісова звірина намагається врятуватися від вогню.

Як пише «Четверта студія» , автор допису зазначає, що відео їй надав лісівник, який  кілька дні поспіль, не виходячи з лісу, долучається до гасіння лісових пожеж спровокованих паліями трави.

Це відео, яким зі мною поділився колега-лісівник, котрий ось уже 5 днів поспіль не виходив з лісу – увесь цей час він гасить лісові пожежі – пробрало мене до сліз…. І не лише тому, що шкода бідної тваринки… Не менше мене вразив той факт, що чоловік, котрий п'ятий день перебуває в вогняному пеклі, без повноцінного сну та харчування, змучений та виснажений випробуванням вогнем, все ж має сили зглянутися на беззахисне звірятко. Я звертаюся до усіх тих, хто попри розяснення, застереження, прохання, все ж бере до рук сірники і підпалює суху рослинність на городі, чи в полі: подивіться в очі цьому створінню!!!! Подивіться і подумайте, хто ви є, коли нищите навколо себе все живе???!!!#ліс #лісижитомирщини #лісовіпожежі

Опубліковано Наталією Горай Вівторок, 7 квітня 2020 р.

«Це відео, яким зі мною поділився колега-лісівник, котрий ось уже 5 днів поспіль не виходив з лісу – увесь цей час він гасить лісові пожежі – пробрало мене до сліз…. І не лише тому, що шкода бідної тваринки… Не менше мене вразив той факт, що чоловік, котрий п’ятий день перебуває в вогняному пеклі, без повноцінного сну та харчування, змучений та виснажений випробуванням вогнем, все ж має сили зглянутися на беззахисне звірятко. Я звертаюся до усіх тих, хто попри роз’яснення, застереження, прохання, все ж бере до рук сірники і підпалює суху рослинність на городі, чи в полі: подивіться в очі цьому створінню! Подивіться і подумайте, хто ви є, коли нищите навколо себе все живе?», – зазначається у дописі Наталії Горай, яка проживає на Житомирщині.

 

Опубліковано Наталією Горай Середа, 8 квітня 2020 р.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,