У соцмережах оприлюднили фото ймовірного нападника на жінок у Новояворівську (доповнено) (ФОТО)

Новини 13 Листопада, 2020 12 224

Фото: ФБ/"Підслухано НЯ"/Ivan Melnyk

У соцмережах оприлюднили фото чоловіка, який може бути причетним до скоєння нападів на жінок у місті Новояворівськ.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці спільноти «Підслухано НЯ» у ФБ.

“Цей чоловік живе у Лелехівці, вживає і курить наркотики беручи до уваги мій випадок, попередньо в дівчину стріляв, теж замяли, кажуть сидить на наркоті дах зриває, він агресивний і безстрашний, моя справа по ньому ше досі відкрита”, – інформує Типовий НЯ.

Наразі, станом 13.11.2020 нападник зі своїми товаришами на волі, знаходиться ще досі у м.Новояворівськ. Жінки і дівчата будьте обачні! Він може бути сам або з товаришами», – написав Ivan Melnyk.

Як повідомлялося, у Новояворівську почастішали напади грабіжників на жінок.

ФОТО НАПАДНИКА ЯКИЙ НАПАДАЄ НА ЖІНОК У НОВОЯВОРІВСЬКУ

❗️Цей чоловік живе у Лелехівці, вживає і курить наркотики беручи…

Опубликовано Ivan Melnyk Пятница, 13 ноября 2020 г.

 

 

Як повідомила 11 листопада на сторінці “Підслухано НЯ” у ФБ адміністратор спільноти Оксана Сеньовська, “завдяки оперативним діям поліції нападника який напав на жінку минулого тижня,і скоїв два напади сьогодні спіймали,потерпілі впізнали його. На жаль, як такої статті інкремінувати йому не можуть,так як нічого не вкрав і шкоди не наніс(переляк в нас не рахується),тут вже нічого не вдієш,такі в нас закони. Єдине що можуть,так як в нього психічні розлади,відправити на примусове лікування,це не дуже легко зробити,в зв’язку з карантином, але завтра мають доправити до Львова.  Так що якщо звертатися то поліція таки працює”.

 

ЗНОВУ НАПАД НА ЖІНКУ

Сьогодні,12.11.2020 року у м.Новояворівськ о 18:20 відбувся напад на жінку,зловмисник хотів…

Опубликовано Ivan Melnyk Четверг, 12 ноября 2020 г.

Додамо, у спільноті “Підслухано у Новояворівську” та у телеграм-каналі “Типовий Новояворівськ” новину про ІМОВІРНОГО нападника видалено, посилаючись на те, що вона не є достовірною та містить швидше припущення, аніж ствердження.

Обговорення можна прочитати тут.

ІВ Четверта студія володіє усіма скрінами про цю публікацію та готова опублікувати позицію Головного управління Національної поліції у Львівській області із цієї теми.

Коментарі

Позначки: , , ,