У соцмережах оприлюднили дані школярів, які катували собаку на Бродівщині

Новини 27 Грудня, 2020 6 472

Постраждала собака вижила Фото: ФБ/Оксана Кринська-Чорній

У соцмережах повідомляють, що телевізійники виїхали на місце події до “героїв”, які знущалися над твариною

У соцмережах користувачі з обуренням відреагували на поведінку двох підлітків, які у Бродівському районі на Львівщині, знущалися над собакою.

Як пише «Четверта студія», у соцмережах оприлюднили дані підлітків, а також мотиви їх вчинку: буцімто хлопець погодився бити тварину в обмін на пачку цигарок (скріни коментарів, в яких користувачі соцмереж повідомляють дані підлітків, які катували собаку, додаються).

“На сторінці «Підслухано в Бродах» в соціальній мережі Instagram зазначили, що катівники так жорстоко били собаку за пачку сигарет. Крім того, нападники вже видалили свої сторінки із соціальних мереж”, – пише lviv.vgorode.ua.

 

Як повідомлялося, поліцейські встановили особи підлітків, причетних до жорстокого поводження з твариною на Бродівщині. Ними виявились 16-річний хлопець та 14-річна дівчина, мешканці Бродівського району. Дівчина та хлопець запхали собаку в мішок та знущалися над нею. Собаку у мішку били, вона гавкала. Дівчина коментуючи відео, кричала ще бити і  швидше: “Ще чуть-чуть, ще раз”. Собаку знайшли  26 грудня серед сміття у селі Суходоли Бродівського району Львівщини. Скалічена тварина не могла підвестись та нерухомо лежала на мішку, в який, ймовірно, його й раніше помістили для катувань.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,