У Сокалі визначать найспортивнішу сім‘ю Львівщини

Новини 11 Березня, 2021 70

Цими вихідними у Сокалі у межах Комплексних Ігор Львівщини відбудеться обласний фестиваль «Мама, тато,  я – спортивна сім’я». Це фінальний етап обласних змагань, а переможці матимуть можливість представити Львівщину на національному фестивалі. Організовує змагання Львівський обласний центр «Спорт для всіх» за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА. 

Участь в обласному етапі братимуть команди, що стали переможцями на рівні громад. Кожна команда складається з батька, матері та дитини 9-10 років. У центрі «Спорт для всіх» наголошують, що позмагатись можуть також сім’ї, що виховують дітей з інвалідністю. На них чекає адаптована програма фестивалю.

Аби вибороти кубок та медалі, командам слід подолати 5 естафет. Найспортивніші сім’ї визначатимуть за сумарною кількістю очок, набраних в естафетах.

«Такий фестиваль перш за все покликаний показати, що фізична активність може бути цікавим, яскравим, змістовним дозвіллям для усієї сім’ї. Найкращим прикладом для дітей завжди є батьки, і коли сім’я разом долатиме естафети, разом працюватиме над досягненням спільних цілей, інтерес та любов до спорту у дітей значно зростатиме», – зазначає керівник Управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Нагадаємо, Комплексні Ігри Львівщини – це наймасштабніший спортивно-оздоровчий проєкт серед збірних команд громад області. Загалом у межах Ігор заплановані змагання з 16 видів програми. Вони відбуватимуться у різних куточках Львівщини впродовж року.

Коментарі

Позначки: , ,