У сміттєвому баку в Дрогобичі виявили дохлу корову

Новини 09 Липня, 2018 137

Сміттєві контейнери на вул. Млинарській у м.Дрогобич. Фото: Дрогобицької міської ради

У райцентрі Дрогобич на Львівщині, під час очищення сміттєвого контейнера комунальники виявили дохлу корову.

Як повідомляє сайт Дрогобицької міської ради, про це повідомив під час засідання сесії Дрогобицької міської ради керівник КП «Комбінат міського господарства» Андрій Янів.

«З 25 травня з вулиць міста Дрогобича розпочали вивозити сміття. Це стало можливим після процесу у переговорах між керівництвом Дрогобича та Львівської ОДА. За минулий тиждень з вулиць міста вивезено 657 тонн. Раніше у день з міста вивозили в середньому 35 тонн. Лише за один день з одного сміттєвого майданчика на вулиці С. Наливайка було вивезено 47 тонн ТПВ. Також проблемною залишається вулиця Володимира Великого, де сміття після прибирання накопичується миттєво. Тому у КП «КМГ» переконані, що сміття на майданчиках міста — не лише з Дрогобича, а й звозиться з довколишніх сіл. Про це також свідчать непоодинокі випадки, коли мешканців сіл було «спіймано на гарячому» під час розвантаження сміття», – повідомив Янів.

Як зазначається у повідомленні, «також посадовець повідомив приголомшливу інформацію, яка ще раз підтверджує факт звезення сміття з сіл району – те, що під час прибирання сміттєвого майданчика на вул. Млинарській з контейнера витягнули здохлу корову».

На це міський голова Тарас Кучма також звернув увагу присутніх у сесійній залі, зазначивши, що кожен дрогобичанин платить зі своєї кишені за вивіз сміття, яке накопичилося на вулицях міста: і за своє, і за те, що завозиться з довколишніх сіл. Така ситуація не припустима. Відтак міський очільник закликав дрогобичан  об’єднати зусилля, а не займатися чварами один проти одного.

 

Коментарі

Позначки: