У Славську відбулося грандіозне святкування Дня молоді

Новини 28 Червня, 2021 257

у Славську, що на Львівщині, відбулося грандіозне святкування з нагоди Дня молоді. У межах свята відбувся фестиваль фарб та відзначення найактивнішої молоді громади. Крім того, на гостей очікували виступи музичних гуртів «Фіолет», «Green Silense», «Панас Буйний», «Цвіт кульбаби» і переможця «Голосу країни – 4» Ігоря Грохоцького, а ввечері – танці просто неба з Dj Юлік. Також працювала дитяча зона з атракціонами. «День молоді є особливим та унікальним, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху, - зазначив депутат Львівської обласної ради Олег Дуда. - Ми пишаємося нашою молоддю, сучасні і освічені, вони – творці сьогодення та майбутнього, їх енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у різноманітних професійних напрямках. Тому у цей день бажаю молодим людям творчої енергії, незалежних думок та сил. Оптимізму та прихильності долі на всіх життєвих дорогах. Саме Ви є незамінною опорою та фундаментом на шляху розквіту й процвітання країни». Олег Дуда від Львівської обласної ради за активну молодіжну позицію в громаді, за всебічне сприяння розвитку однолітків та прагнення розвивати Славську громаду вручив подяку голові Учнівського парламенту Славської громади Бурак Юлії та екс-голові Учнівського парламенту Вітів Юлії.

У Славську, що на Львівщині, відбулося грандіозне святкування з нагоди Дня молоді.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу облради.

У межах свята відбувся фестиваль фарб та відзначення найактивнішої молоді громади.

Крім того, на гостей очікували виступи музичних гуртів «Фіолет», «Green Silense», «Панас Буйний», «Цвіт кульбаби» і переможця «Голосу країни – 4» Ігоря Грохоцького, а ввечері – танці просто неба з Dj Юлік.

Також працювала дитяча зона з атракціонами.

«День молоді є особливим та унікальним, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху, – зазначив депутат Львівської обласної ради Олег Дуда. – Ми пишаємося нашою молоддю, сучасні і освічені, вони – творці сьогодення та майбутнього, їх енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у різноманітних професійних напрямках. Тому у цей день бажаю молодим людям творчої енергії, незалежних думок та сил. Оптимізму та прихильності долі на всіх життєвих дорогах. Саме Ви є незамінною опорою та фундаментом на шляху розквіту й процвітання країни», – наголосив Олег Дуда.

Олег Дуда від Львівської обласної ради за активну молодіжну позицію в громаді, за всебічне сприяння розвитку однолітків та прагнення розвивати Славську громаду вручив подяку голові Учнівського парламенту Славської громади Бурак Юлії та екс-голові Учнівського парламенту Вітів Юлії.

Коментарі

Позначки: