У Славському течія річки знесла автівку під час спроби водія перетнути брід (ВІДЕО)

Новини 04 Березня, 2020 1 076
У Славському течія річки знесла автівку під час спроби водія перетнути брід. Фото: Володимир Бега.

У Славському течія річки знесла автівку під час спроби водія перетнути брід. Фото: Володимир Бега.

У смт. Славське, що на Львівщині, водій автомобіля “SUBARU Forester” вирішив перебратися на інший берег р. Опір, що протікає в селищі. Проте після того як поїхав не через міст, а через брід, його знесла течія.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на “Варту1”.

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області, повідомлення від очевидця про те, що в смт Славське в р. Опір течія зносить автомобіль із водієм надійшло до рятувальників 4 березня о 12:02.

Унаслідок такої переправи течія понесла автомобіль разом з водієм.

Рятувальники за допомогою мотузки витягли спочатку водія з автомобіля, доставивши його на берег річки, а потім відбуксирували автомобіль. Для надання допомоги залучили 12 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Сколівський район: під час переїзду річки течія знесла автомобіль

Сколівський район: під час переїзду річки течія знесла автомобіль 4 березня о 12:02 до рятувальників надійшло повідомлення від очевидця про те, що в сел. Славсько в річці Опір знаходиться автомобіль з водієм, якого зносить течія. До місця події негайно виїхали рятувальники. На момент прибуття надзвичайників до місця події з’ясувалось, що під час переїзду броду річки Опір, течія знесла авомобіль "SUBARU Forester" в середині якого знаходиться чоловік, 1993 року народження.Рятувальниками за допомогою рятувальної мотузки було витягнуто водія з автомобіля та доставлено на берег річки. Після чого проводилися роботи по буксируванню автомобіля. Для надання допомоги було залучено 12 чоловік та 2 одиниці техніки.

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Львівській області Середа, 4 березня 2020 р.

Коментарі

Позначки: ,