У SkyUp розповіли про збитки, борги і відновлення роботи

Новини 16 Квітня, 2020 192

Авіакомпанія SkyUp за 2 роки польотів неможливо згенерувала збитків, заявив директор з продажу авіаперевізника Олександр Джиджора під час онлайн Авіамарафона.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на avianews.com.

«У нас немає постачальників, яким ми повинні, крім поточних операційних витрат. Ні за аеронавігації, ні аеропортів, ні за паливо. Тому у нас ризики менші, ніж у інших авіаперевізників », – зазначив топ-менеджер.

За його словами, зараз авіакомпанія виконує рейси, які покривають її витрати, що дозволяє не нести витрат на консервацію флоту. Також SkyUp намагається розподіляти навантаження на пілотів і бортпровідників, щоб вони мали льотну практику і могли продовжити свої ліцензії.

«На момент, коли ми вже не зможемо літати, ми не так багато понесемо втрат, щоб переживати про те, що ні злетимо. […] Чи варто переживати за нас в майбутньому? Варто очікувати, що якісь оптимізації розкладу будуть проведені », – зазначив Джиджора.

“Під скорочення планується пустити нові маршрути. «У польотної програмі не буде напрямків, які ми планували тільки запускати – тих, яких не було влітку минулого року, і за якими ми не літали взимку цього року», – додав директор з продажу SkyUp.

При цьому авіакомпанія має намір поповнити свій флот 12-м авіалайнером. Ним стане Boeing 737-900ER. За словами Джиджорою, літак надійде на початку червня. Раніше SkyUp планував отримати цей авіалайнер, випущений в 2008 році, в квітні 2020 року.

 

Коментарі

Позначки: ,