У серпні почнуть будувати об’їзну дорогу до Трускавця

Новини 14 Липня, 2020 344

ФОТО: "ВАРТО - Галицькі новини"

Це буде нова дорога Східниця-Пісочна

За будівництво Трускавецької об’їзної планують взятися ще цього року. Це буде нова дорога Східниця-Пісочна. Вона оминатиме карстове провалля, яке утворилося  поблизу. Стартуватимуть роботи у серпні.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «ВАРТО – Галицькі новини», про повідомив керівник служби автодоріг Львівщини Олег Береза.

«Для нас дуже важливий об’єкт це об’їзна Трускавця, про яку багато що говорять, яка вже стільки років у всіх на слуху. Але дійсно думаю, що цього року ми на серпень місяць отримаємо переможця і розпочнемо фазу активних будівельних робіт вже починаючи з серпня місяця, якщо не буде якихось там оскаржень».

Раніше в Автодорі повідомляли про наміри розпочати будівництво дороги у липні цього року. Проєкт пройшов державну експертизу.

Нову дорогу прокладуть від перехрестя між Сільцем та Модричами, і з’єднають з дорогою на Борислав в районі Трускавецького озера. Бориславська міська рада вже передала частину своєї території. На початку та в кінці нової дороги облаштують кільця для проїзду перехресть.

Нагадаємо, у вересні 2017 року, поблизу дороги, утворилося провалля. Через зсув ґрунту на дорозі між Трускавцем та Дрогобичем почали з’являтися тріщини. Цього року, 15 березня, неподалік виникло ще одне провалля. Після цього небезпечний відтинок дороги закрили для усіх видів транспорту. Об’їзд через Стебник чи Борислав.

Коментарі

Позначки: , , ,