У селі Малі Грибовичі відремонтували міст

Новини 27 Вересня, 2021 238

У селі Малі Грибовичі відремонтували міст

У селі Малі Грибовичі відремонтували частину дуже важливої для місцевих мешканців дороги. Адже саме на ній розташований міст, необхідний для повноцінного пішохідного та транспортного сполучення вулиці із селом та містом. Після весняних повеней ця частина дороги почала руйнуватися.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Вперше мешканці до нас звернулися у травні. А вже в липні міст почали ремонтувати. Загалом вирішення всіх організаційних питань, проходження процедури через систему ProZorro, та сам ремонт відбулися десь за 5 місяців. Вчора завершилися останні ремонті роботи. Це хороший темп для такого об’єкту», – повідомив директор департаменту міської агломерації ЛМР Юрій Лукашевський.

На ремонт частини дороги із заміною водоперепускної споруди із міського бюджету виділили понад 500 тисяч гривень. Замовником робіт була Шевченківська райадміністрація.

Керівник офісу громади сіл Великі Грибовичі, Малі Грибовичі та Збиранка Ігор Питель розповів, що під час ремонту зробили бетонну подушку, на якій закріпили дві труби, поставили бетонні поручні, до яких прикріпили металеві відбійники. Все це суттєво збільшить можливість пропускання води через трубу, що особливо актуально під час повеней. А також зробить безпечним проїзд через річку.

Коментарі

Позначки: ,