У селах Львівщини відкрили два нові спортивні майданчики

Новини 30 Липня, 2018 1 332

Спортивний майданчик у с.Сусолів Самбірського району. Фото: Самбірської РДА

У селі Сапіжанка Кам’янка-Бузького району та селі Сусолів Самбірського району відкрили нові спортивні майданчики.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, 28 липня у селі Сапіжанка Кам’янка-Бузького району відбулось відкриття нового футбольного майданчика, облаштованого в межах бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України».

На урочистому відкритті були присутні начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім’як, голова Кам’янка-Бузької районної ради Тарас Келеберда, директор ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Вадим Климович, завідувач сектору молоді та спорту Кам’янка-Бузької РДА Тарас Койда, голова Дернівської сільської ради Віталій Шульган та народний депутат України Михайло Бондар.

Для гостей відбувся святковий концерт з виступами дитячих колективів. Після освячення майданчика на новому міні-футбольному полі зіграли в турнір місцеві юнацькі команди.

Фото: прес-служби Львівської ОДА

Загальна вартість робіт становить 1 499 000 грн, з них 337 000 грн. з обласного бюджету, 413 000 грн. з місцевого та 749 000 грн. – державного.

Як повідомили у Самбірській РДА, цього ж дня, 28 липня, в рамках обласної програми «Спортивний майданчик» на 2017-2021 роки в с. Сусолів (Рудківська ОТГ) по вул. Першого травня, 115, відбулося відкриття та освячення спортивного майданчика із тренажерним обладнанням.

З привітальним словом до присутніх звернувся міський голова м. Рудки Іван Лозинський, який підкреслив, що «будівництво таких спортивних тренажерних майданчиків дасть змогу виховувати здорову та успішну молодь».

На заході також були присутні: перший заступник міського голови Роман Біндас, начальник відділу освіти, молоді і спорту Рудківської міської ради Юлія Брийовська, в. о. сільський староста с. Сусолів Володимир Бабій та мешканці села.

Як зазначається у повідомленні, тренажерний майданчик у с. Cусолів облаштовано за кошти обласного бюджету в рамках реалізації програми «Спортивний майданчик» на 2017-2021 роки у Львівській області на 2018 рік. Сума витрат становила 50 тис. грн.

Фото: Самбірська РДА

Загалом, в Самбірському районі в 2018 році на виконання даної програми, окрім с. Сусолів облаштовано та встановлено ще два спортивних майданчиків із тренажерним обладнанням: в с. Острів (Луківська ОТГ) та в с. Воля- Баранецька (Воля-Баранецька ОТГ).

 

Коментарі

Позначки: ,