У Самборі школи закрили на карантин до 9 лютого

Новини 01 Лютого, 2020 497

Фото ілюстративне. Джерело: Укрінформ

Багато хворих серед вчителів і учнів

Через різке зростання рівня захворюваності серед населення, особливо серед школярів, була проведена нарада з членами міської комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відповідні спеціалісти доповіли про ситуацію з рівнем захворюваності.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на інформацію Самбірської міської ради, три навчальні заклади, а саме СШ № 10, спеціалізована школа № 8 з поглибленим вивченням англійської мови та Самбірська гімназія, мають понад 20% хворих учнів. Наближаються до цього порогу ще кілька закладів. Багато хворих серед вчителів. Про різке зростання кількості пацієнтів хворих на грип та ГРВІ доповіла завідуюча амбулаторії № 3 Лілія Юричко. За її словами лише за останні три дні поставлено 41 діагноз “грип” серед пацієнтів дитячої поліклініки. Для порівняння, минулого тижня – жодного такого випадку.

Серед шкіл Львівщини відомо про закриття їх на карантин у Золочеві, Дрогобичі, Турківському районі.

Тож після обговорення комісія вирішила тимчасово призупинити освітній процес у закладах середньої та позашкільної освіти з метою обмеження інтенсивності епідемічного процесу.

У школах оголошується карантин з 3 по 9 лютого.

Заклади дошкільної освіти працюють у звичному режимі.

 

Коментарі

Позначки: ,