У Самборі люди годинами стоять у черзі, щоб оплатити робочі візи і виїхати за кордон (ФОТО)

Новини 03 Червня, 2020 16 448

Фото: Самбірська газета

У райцентрі Самбір на Львівщині, вже кілька днів біля одного з банків міста – аномально величезна черга. Люди масово проводять оплату за робочі візи для працевлаштування за кордоном. Нема як вижити в Самборі – люди масово тікають у пошуках засобів для виживання за кордон.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє “Самбірська газета” у ФБ.

Як зазначається, теперішній самбірський мер, як йшов на вибори 5 років тому, обіцяв виборцям «золоті гори». В місті мали запрацювати підприємства, прийти інвестиції. І городяни, отримавши працю, мали жити заможно і щасливо.

“Каденція завершується. І що маємо? Юрій Петрович у теплому ратушному приміщенні зустрічається з паном з-за кордону, хоче проводити в місті аж цілий з’їзд ротарійців. Ця байка черговий раз за кілька місяців до кінця каденції мала би «запудрити мізки» городянам, мовля, тепер точно будуть інвестиції, робочі місця, щастя і радість. Захід нам допоможе!

А що вулиця? Вона не говорить, волає про зовсім інше. Люди тікають із самбірського «раю», бо нема як вижити. До того всього, ще й карантинні заходи неочікувано дотискають.

Вже кілька днів біля одного з банків міста – аномально величезна черга. Люди масово проводять оплату за робочі візи для працевлаштування за кордоном. Нема як вижити в Самборі – люди масово тікають у пошуках засобів для виживання за кордон”, – пише “Самбірська газета”.

 

Коментарі

Позначки: ,