У Самбірському районі розпочала роботу місцева пожежна команда

Новини 02 Листопада, 2018 43

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Безпеку гарантуватиме на території 15 населених пунктів

У Самбірському районі Львівщини, розпочала роботу ще одна місцева пожежна команда.

Як повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, 1 листопада стало важливою подією для життя Воле-Баранецької сільської ради, адже на її території урочисто відкрили місцеву пожежну команду. Відтепер безпеку 6 тисяч мешканців на території 15 населених пунктів гарантуватиме місцева пожежна команда.

Актуальність створення такого підрозділу полягає у тому, що можна уникнути травмувань людей під час пожеж, значних матеріальних збитків, адже ліквідація пожеж розпочнеться на початковій стадії їх виникнення.

Як зазначається у повідомленні, приміщення для функціонування місцевої пожежної команди виділила сільська рада. Тут створені всі необхідні умови аби вогнеборці могли нести бойове чергування.

На даний час у Воле-Баранецькій пожежній команді працюватиме чотири вогнеборці. Водії пожежного автомобіля проходять відповідне фахове навчання й практично вправляються на базі місцевого пожежно-рятувального підрозділу.

Начальник Самбірського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області вручив рятувальникам місцевої пожежної команди ключі від пожежного автомобіля із усім необхідним пожежно-технічним обладнанням, та побажати їм гідно виконувати свій професійний обов’язок на благо українського народу.

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Як повідомлялося. Львівська область входить до числа п‘яти областей України, де запроваджено Пілотні проекти щодо організації заходів цивільного захисту населення в об’єднаних територіальних громадах.

 

Коментарі

Позначки: