У Садового знайшли винних за провал впровадження ЛеоКарту

Новини 11 Грудня, 2023 2 937

Винними вийшли приватні перевізники, яким не подобається афера Садового за шість мільйонів євро. Своєї вини міські чиновники, звісно, не бачать

У Львівській міській раді ще нині зранку пройшла оперативна нарада щодо впровадження у місті електронної оплати за проїзд у маршрутках та здорожчання вдвічі вартості проїзду у електротранспорті міста Львова.

Про це ІВ Четверта студія стало відомо із власних поінформованих джерел.

Зазначимо, що нарада відбулась перед брифінгом Забарила для усіх журналістів, куди його відправили розповідати казки про переваги впровадження ЛеоКарту. На практиці ж у міській раді зрозуміли, що ситуацію на ринку перевезень міста Львова ще більше зайшла у тупик.

Як нам повідомили кілька поінформованих джерел, які не пов’язані між собою, на нараді один із заступників міського голови Львова (не профільний) крив матюками приватних перевізників, які не випустили частину машин на лінії.

Мовляв, вони такі нехороші й підривають довіру мешканців міста Львова до славного ЛеоКарту імені Андрія Івановича Садового.

ІВ Четверта студія відоме прізвище заступника мера Львова, який дуже недобре висловлювався про приватних перевізників, проте свідомо наразі ми не публікуємо його прізвища.

Як повідомили наші джерела серед перевізників, вони очікують як мінімум налагодження співпраці, яка повинна йти з Львівської міської ради. Якщо ж ні, то приватники й повністю можуть не виїхати, щоб “показати Рижому, де раки зимують”.

“Ми завжди винні у всіх гріхах міської ради. Не компенсовують коштів за пільговиків – винні приватні перевізники, не оптимізовують транспортну схему – винні приватні перевізники, які не хочуть возити повітря пустими вулицями. Ми звикли, – жартома коментує цю ситуацію один із приватників перевізників. – Але знаєш, не дурний придумав, що сміється той, хто сміється останній. Краще б на “першому” перевірку зробили, бо там вже взагалі колапс. Думаю, десь з лютого наступного року винесуть у публічну площину стару ідею про створення АТП-2. Максимум, на липень, коли, можливо, буде якийсь міфічний наступний етап. Але його не буде”.

Коментарі

Позначки: , , ,