У Садового заявили, що пільговики можуть їздити в маршрутках у години пік

Новини 20 Серпня, 2020 928

Фото: ГО "Зручне місто"

У Львові міський транспорт продовжує курсувати у режимі спецперевезень. Відтак, пільгові категорії населення мають право впродовж дня користуватись пільгами на проїзд.

Як пише «Четверта студія», про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на заступницю міського голови Львова та очільницю міського штабу з протидії коронавірусу Галину Слічну.

«Всі пільговики мають право впродовж дня користуватись пільгами на проїзд, але весь транспорт міста Львова і далі залишається працювати у режимі спецперевезень. Зокрема, мають бути зайняті тільки сидячі місця. Єдине, що у нас є лише прохання до людей похилого віку, до тих, які насправді не спішать на роботу, щоби вони їздили не в години пік, аби люди, які їдуть на роботу, мали змогу добратись», — зазначила Галина Слічна.

Як повідомлялося, Львівська міська рада відновила з 9 липня безоплатний проїзд у громадському транспорті для пільговиків.

Пільговий проїзд у громадському транспорті для всіх пільгових категорій скасували 19 березня. А з початку квітня громадський транспорт почав працювати в режимі спецперевезень – тобто перевозити лише тих львів’ян, які забезпечують життєдіяльність міста або їдуть на роботу.

Під час засідання 8 липня міська комісія ТЕБ і НС вирішила відновити пільговий проїзд у громадському транспорті Львова. Водночас пасажирам-пільговикам радили користуватись громадським транспортом з 11:00 до 16:00.

Як пише «Четверта студія», у багатьох маршрутних таксі міста Львова, на даний час вивішено оголошення про те, що пільговики «мають право» на пільговий проїзд з 11.00 до 16.00.

Городяни у соцмережах неодноразово закликали міську владу Львова, обмежити пільговий проїзд для громадян у години пік.

Як повідомлялося, у Львові навіть зареєстрували петицію про те, щоб проїзд пільговиків в маршрутках в години пік, був  лише на платній основі.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,