У Садового затвердили підняття тарифів у електротранспорті (ФОТО)

Новини 10 Січня, 2020 406

У Львові підняли вартість проїзду у електротранспорті, фото 4studio

Разовий проїзд у трамваях та тролейбусах Львова тепер по 7 гривень, при купівлі квитка у водія

Сьогодні, 10 січня, у Львівській міській раді відбулось засідання виконавчого комітету. Серед питань члени комітету одноголосно підтримали встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті.

Як пише “Четверта студія”, попри те, що громадські слухання щодо підняття ціни на проїзд у електротранспорті відбулись завдяки чисельній участі працівників “Львівелектротрансу”, львів’янам таки доведеться викласти 7 гривень за разовий проїзд у трамваї чи тролейбусі, при купівлі квитка у водія, й 6 гривень, при купівлі квитка через смартфон чи заздалегідь. Вартість пільгового квитка, як і раніше, складатиме половину повної вартості квитка: 3 та 3,5 грн відповідно.

Фото: 4studio

Щоправда, ціна місячного абонементу поки не зміниться – 160 гривень.

Додамо, що рух транспорту у центрі міста в останні місяці став ще напруженішим, а нахвалені делініатори, які мали б допомагати вирішити проблему з врегулюванням руху транспорту, які нещодавно встановили на вулицях міста, на практиці не виконують свої функції.

10.01.2020Тариф на перевезення в електротранспорті Львова – підняли, одноразовий коштуватиме 6 грн., а у водія можна придбати одноразовий за 7 грн. Мотивують це тим що придбання буде цікавіше в місцях продажу квитків, а не у водія щоб не відривати увагу від кермуваня. Нагадую місячний абонемент не змінили – 160 грн. Відповідно, придбавши місячний абонемент та здійснюючи по дві поїздки у будень (44 поїздки на місяць), вартість разового проїзду становитиме 3 грн 60 коп. Водночас, якщо здійснювати 60 поїздок на місяць, маючи абонемент, вартість разового проїзду становитиме лише 2 грн 60 коп. Також залишається незмінним право на безкоштовний проїзд для усіх пільгових категорій, відповідно до чинного законодавства України, а також пенсіонерів за віком, учнів шкіл та осіб з інвалідністю 3-ої групи.

Опубліковано Igor Zinkevych Пʼятниця, 10 січня 2020 р.

Відео: ФБ/Ігор Зінкевич

Коментарі

Позначки: , , , , ,