У Садового вибачились за те, що до львівських комунальників знову несподівано прийшла зима

Новини 26 Листопада, 2019 3 347

Фото: "Народна правда"

Маруняк каже, що місто зробило висновки з минулих років і тепер центр міста та всі великі вулиці не будуть посипатись піскосумішшю, аби навесні уникнути пилу та піску під бордюрами. Натомість, буде використовуватись сіль

Сьогодні, 26 листопада, заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк прокоментувала ситуацію з комунальними службами міста, які у кінці листопада виявились не зовсім готовими до погіршення погодних умов, пише Четверта студія.

Зі слів Ірини Маруняк, минулих вихідних, а саме з суботи на неділю, техніка виїхала на вулиці міста вже о 06:30, коли близько 6 ранку почав падати дощ зі снігом й знизилась температура повітря, що призвело до ожеледиці на дорогах та тротуарах.

“Станом на 06:30 виїхало 23 одиниці техніки, які посипали дороги й на вулицях міста працювало 1617 двірників. Я не можу сказати, що все було ідеально, зокрема, з посипанням хідників. Зараз я вже маю пояснення начальників житлових відділів і ми саме вирішуємо питання притягнення до відповідальності“, – заявила Ірина Маруняк, відповідаючи на запитання журналіста ІВ Четверта студія.

Також чиновниця запевнила, що місто зробило висновки з минулих років і тепер центр міста та всі великі вулиці не будуть посипатись піскосумішшю, аби навесні уникнути пилу та піску під бордюрами. Натомість, буде використовуватись сіль.

“Попри те, що люди працювали від ранку й до вечора, аби мінімізувати негативні наслідки для жителів, хочу принести свої вибачення мешканцям, за неналежне реагування комунальних служб, зокрема, прибирання хідників”, – резюмувала пані Маруняк.

Нагадаємо, у Львові стався льодяний колапс.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,