У Садового обіцяють завтра запустити громадський транспорт на вокзал

Новини 06 Грудня, 2019 511
Трамвай. Фото: відкриті джерела.

Трамвай. Фото: відкриті джерела.

Трамвайний маршрут № 1 змінить ще одну кінцеву зупинку — він курсуватиме від Залізничного вокзалу і на вул. Пасічну

Від завтра, 7 грудня, на площі розпочне курсувати громадський транспорт — 3 трамвайних маршрути і 13 автобусних. Про це інформує прес-служба ЛМР, пише Четверта студія.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», на площу Двірцеву від завтра будуть курсувати трамвайні маршрути № 1, 4, 9, натомість маршрут № 6 продовжить курсувати до ТЦ «Скриня».

«Також від завтра, трамвайний маршрут № 1 змінить ще одну кінцеву зупинку — він курсуватиме від Залізничного вокзалу і на вул. Пасічну», — повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Отож, від завтра, 7 грудня, вище перелічені трамвайні маршрути курсуватимуть наступним чином: № 1- «Залізничний вокзал» — вул. Дорошенка — вул. Личаківська — вул. Пасічна, і у зворотному напрямку. № 4- «Залізничний вокзал» — вул. Сахарова — вул. Вітовського — вул. Вернадського, і у зворотному напрямку № 6- ТЦ «Скриня» — вул. Миколайчука, і у зворотному напрямку. № 9 — «Залізничний вокзал» — вул. Сахарова — вул. Вітовського — вул. Підвальна — вул. Хмельницького — вул. Миколайчука, і у зворотному напрямку.

«Також від завтра на пл. Двірцева розпочнуть курсувати автобусні маршрути. Йдеться про денні маршрути № 29, 16, 10, 32, 31. А також усі нічні, їх є 7, і експрес-маршрут, який курсує до аеропорту», — повідомив Орест Олеськів, начальник управління транспорту.

Коментарі

Позначки: , ,