У Садового грають варята із підготовкою Львова до зими (ВІДЕО)

Новини 27 Вересня, 2022 314

У Садового грають варята із підготовкою Львова до зими

Котячий мер Львова Левчик поділився зі школярами, як правильно підготуватись до зими

У школах та садочках Львівської міської територіальної громади триває Тиждень енергозбереження та енергоефективності. З цієї нагоди котячий мер Львова Левчик підготував низку своїх порад для школярів, як підготуватись до холодної зими.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Кіт Левчик показує варіанти, як зігрітись, якщо через російські ракети не буде опалення, вчить правильно заклеювати вікна та нагадує про теплий одяг і запаси їжі. А також котячий мер своїм прикладом закликає бути економними і не витрачати світло, воду чи газ без потреби.

«Левчик перейшов на новий рівень і тепер став експертом з енергоефективності. Ми дуже сподіваємось, що діти будуть показувати це відео батькам, а батьки – дітям. Попри легку, розважальну подачу, підготовка до зими – це справді важлива тема. На відео багато корисних порад про те, як правильно підготуватися, щоб не змерзнути. Поділіться цим відео і перевірте свою готовність», – коментує навчальне відео Левчика міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, впродовж Тижня енергозбереження та енергоефективності школярів навчать правильному енергоменеджменту в оселях та залучать до цікавого тематичного відеоконкурсу. Учні молодших класів навіть спробують себе в енергоефективній руханці. Дошкільнятам в ігровій та пізнавальній формі також розкажуть про те, як зберігати тепло взимку.

Коментарі

Позначки: , , ,