У Рясне-Руському освітили ще одну вулицю

Новини 15 Січня, 2024 67

«Львівське комунальне підприємство ”Львівсвітло” закупило та встановило 12 ліхтарів, кабелі та решту необхідних матеріалів

У Рясне-Руському освітили вулицю Данила Галицького. Тут встановили 12 ліхтарів. Це вже третій проєкт у громадах Рясне-Руського та Підрясного, який реалізували у співпраці між містом та мешканцями.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Вулиця Данила Галицького у Рясне-Руському раніше фактично не була освітлена у темну пору доби. Через це мешканці звернулися в офіс громади з проханням вирішити важливе для них питання не лише комфорту, а й насамперед безпеки дітей та місцевих.

Процес облаштування та підключення вуличних ліхтарів до електропостачання зайняв кілька тижнів, розповідають в офісі громади у Рясне-Руському, де вже мають досвід вирішення схожих питань.

«Львівське комунальне підприємство ”Львівсвітло” закупило та встановило 12 ліхтарів, кабелі та решту необхідних матеріалів. Роботи частково профінансували мешканці», – кажуть в офісі громади.

Нагадаємо, це вже третій проєкт з освітлення вулиць у громадах Рясне-Руського та Підрясного, реалізований у співпраці між містом та мешканцями. Раніше у такий спосіб вдалося освітити вулицю Березову, а до того у Підрясному спільними зусиллями відремонтували центральну вулицю. Тоді мешканці скористалися можливостями програми співфінансування.

Коментарі

Позначки: ,