У розвиток Львівщини залучать американські інвестиції

Новини 02 Червня, 2023 145

​​Працюємо над тим, щоб залучати американські інвестиції у розвиток Львівщини.

Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький, пише Четверта студія.

Провів зустріч з представниками американської стратегічно-консалтингової компанії PASS. 

Окреслив напрями, у яких можемо налагодити плідну співпрацю:

🔹 Медична галузь

Медзаклади нашої області з 24 лютого 2022 року перевантажені через велику кількість звернень від вимушених переселенців, які знайшли прихисток на Львівщині. Є захворювання, які на цей момент лікують лише на Львівщині. Крім того, наші медики забезпечують перевезення пацієнтів для лікування за кордоном. Третина лікарень області забезпечують лікування наших захисників і захисниць. 

Якісну реконструктивну та пластичну хірургію, реабілітацію та психологічну допомогу військовим та цивільним, які постраждали внаслідок війни, взяла на себе ультрасучасна клініка Superhumans Center. Усі послуги – безкоштовні. Однак, щоб допомогти всім, хто цього потребує, лише у Львівській області необхідно відкрити ще три такі центри. Будемо вдячні за підсилення у всіх цих напрямах. 

🔹 Фінансова підтримка IT-сфери для її розвитку

IT – це та галузь, яка активно втілює прогресивні проєкти і жертвує кошти на потреби ЗСУ. Лише зі Львівським IT Кластером ми модернізували робочі місця для фахівців сил ППО у західних областях в межах проєкту «Sky», покращуємо функціонал системи відеоспостереження, а відтак безпекову ситуацію та швидкість розкриття злочинів на Львівщині – ініціатива «Vision», забезпечили Пункти Незламності й об’єкти критичної інфраструктури старлінками, а укриття у школах та дитсадках роутерами і точками доступу до інтернету. Є багато ідей, є вмотивовані та ерудовані люди, які відкриті до співпраці на новому рівні. 

🔹 Спільні економічні проєкти, завдяки яким люди матимуть роботу і сплачуватимуть податки

Представники PASS наголосили, що вважають Львівську область безпечною для ведення бізнесу та інвестування. Наші пропозиції розглянуть та запропонують конкретні кроки для спільної діяльності.

Коментарі

Позначки: