У російській армії закінчуються крилаті ракети, – CNN

Новини 26 Березня, 2022 691

У російській армії закінчуються крилаті ракети

У Російській Федерації скорочують запаси точних керованих боєприпасів

У російських військ закінчуються крилаті ракети повітряного базування. При цьому досить велика частка з них демонструє високу частоту відмов під час запуску.

Про це повідомив CNN.

Американські журналісти посилаються на неназваного представника Міноборони США.

За його словами, є ознаки того, що війська Російської Федерації намагаються зберегти «цей інвентар» шляхом скорочення запасів точних керованих боєприпасів.

Він також зазначив, що відмова у системі наведення російських високоточних боєприпасів – у діапазоні від «20-ти відсотків до 60-ти», що залежить від типу зброї та завдання.

Таким чином, як пояснив чиновник, ракета не долітає до мети або не вибухає під час падіння в 20-60-ти відсотках випадків.

Нагадаємо, раніше агенція Reuters повідомляла, що високоточні ракети, які Росія застосовує для атак на територію України, мають до 60-ти відсотків відмов. Це означає, що запуски ракет або невдалі, або вони не вибухнули під час удару.

Бійці гірсько-штурмової бригади Збройних сил знищили трьох представників окремої бригади оперативного призначення нацгвардії Росії – найбільшого з’єднання військ Російської Федерації, яке базується в Чечні.

Від початку повномасштабного вторгнення Росії Служба безпеки України затримала понад 350 диверсантів. При цьому більше 20-ти осіб ліквідували.

Коментарі

Позначки: