У Рівному заступниками міського голови стали представники «Європейської Солідарності»

Новини 27 Грудня, 2020 962

У Рівному заступниками міського голови стали представники «Європейської Солідарності» Юрій Поліщук і Ігор Кречкевич. Відповідне рішення сьогодні ухвалила сесія Рівненської міської ради восьмого скликання. Про це інформує Четверта студія з посиланням на прес-службу партії ЄС.

Юрій Поліщук, медик, засновник та керівник дитячої клініки «БейбіДок», став заступником міського голови з питань медицини та соціального захисту. Ця посада була створена у зв’язку з необхідністю посилення роботи місцевого самоврядування в галузі охорони здоров’я через пандемію коронавірусу.

«У зв’язку з тим, що ситуація в нашому місті вкрай складна, ми потребуємо людину, яка буде займатися конкретно сферою з охорони здоров’я та соціального захисту», – зазначив під час розгляду питання міський голова Рівного Олександр Третяк.

Також Ігор Кречкевич став заступником з питань діяльності виконавчих органів міської ради. Протягом своєї професійної кар’єри працював на різних посадах від консультанта з продажу до генерального директора ПрАТ «Рівне-Авто», має значний досвід роботи у сфері публічних фінансів та зменшенні корупції у державних інституціях.

Як відомо, партія «Європейська Солідарність» на виборах 25 жовтня отримала перше місце в Рівненську міську і обласну раду, а головою Рівненської ОТГ став представник «ЄС» Олександр Третяк.

Також 2 грудня головою Рівненської обласної ради був обраний керівник Секретаріату Рівненської організації партії Сергій Кондрачук.

Коментарі

Позначки: ,