У Рівному розмежували зупинку тролейбусів та маршруток (ВІДЕО)

Новини 13 Травня, 2021 270

У Рівному розмежували зупинку тролейбусів та маршруток

У Рівному влада прийняла рішення розмежувати зупинку громадського транспорту біля райдержадміністрації. Причиною цьому стало скупчення транспорту в цьому районі, пояснили Суспільному в управлінні транспорту.

Зміни на зупинці біля пивзаводу відбудуться з 24-го травня, йдеться на офіційній сторінці міської ради, пише Четверта студія з посиланням на Суспільне.

За словами в.о. керівника управління транспорту Дмитра Царука, рішення прийняли після рекомендацій Координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху.

“В нас є проблема в районі пивзаводу, пов’язана зі скупченням транспорту. Там було встановлено світлофор, тепер буде розмежування зупинок. Тепер біля райдержадміністрації будуть зупинятись тільки тролейбуси, а автобуси, які курсують із вулиць Соборної та Дубенської, будуть зупинятись у так званій кишені біля “Стадіо паб”, – каже Дмитро Царук.

Зазначимо, що більше десяти років тому у цьому районі громадський транспорт зупинявся саме за таким принципом. Пізніше автобуси стали проводити зупинку там, де й тролейбуси. Нагадаємо, раніше подібне розмежування провели на зупинці “органний зал”.

“Ми повідомили наказом перевізників, це оприлюднено на сайті міськради. Можливо, ми замовимо і якісь наклейки, щоб людей зорієнтувати. Але з допомогою преси це потрібно до людей донести”, – каже посадовець.

За його словами, це була остання така проблемна зупинка, яка потребувала логістичного втручання. Сервіс Google-maps показує, що відстань між зупинками становить 200 метрів.

Коментарі

Позначки: