У Рівному підприємець пістолетом зламав носа незнайомцю

Новини 12 Червня, 2021 88
У Львові пенсіонерці погрожували пістолетом

Фото: відкриті джерела.

У Рівному чоловік напідпитку спочатку погрожував, а потім вдарив руків’ям пістолета в голову чоловікові, із яким спровокував конфлікт. У підсумку в потерпілого зламані кістки носа, – повідомили в поліції. Суспільному в пресслужбі уточнили, що конфлікт виник, ймовірно, через вигукування націоналістичних гасел з боку рівнянина до немісцевих робітників, пише Четверта студія.

Інцидент стався у четвер, 10 червня, близько о пів на восьму вечора біля кафе на вулиці Данила Галицького. У той час до магазину прийшли троє чоловіків, один із них пішов за покупками, решта залишились на вулиці.

“Із кафе вийшов чоловік напідпитку та почав чіплятись до жителів Харківщини, які на Рівненщині працюють на будівництві. Відомо, що конфліктувати він почав, вигукуючи у їх бік національні гасла. Потому одного із них відвів в сторону та приставив пістолет”, – розповіла речниця поліції області Марія Юстицька.

Поки товариш харків’янина викликав поліцію, нападник вдарив руків’ям пістолета свого опонента в голову.

“Нападника вдалося затримати, це 37-річний житель обласного центру. Освідування підтвердило, що він був у стані сп’яніння, “Драгер” показав 2,56 проміле. Свої дії чоловік не пояснював. Його газовий пістолет із дозволом на нього поліцейські вилучили”, – додала речниця.

Травмованого 56-річного чоловіка доставили в лікарню, у нього діагностували перелом кісток носа і забійну рану брови. Надавши допомогу, його відпустили.

За фактом нанесення умисного легкого тілесного ушкодження поліція почала розслідування. Санкція статті передбачає штраф до 850 гривень, громадські роботи до 200 годин або ж виправні роботи на строк до одного року.

Від достовірного джерела Суспільному стало відомо, що нападник – приватний підприємець. Редакція готова озвучити позицію підозрюваного, якщо він виявить таке бажання та вийде на зв’язок.

Коментарі

Позначки: