У Рівному лікарка-стоматолог знущалась над дітьми (ВІДЕО)

Новини 13 Лютого, 2021 1 578

У Рівному лікарку-дантистку звинувачують у знущанні з дітей під час лікування.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України, пише Четверта студія.

“28-річна рівнянка повідомила, що після візиту до стоматолога в одній із приватних клінік Рівного у восьмирічної доньки вона виявила гнійну рану губи. За фактом неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 140 Кримінального кодексу України”, – резюмували у відомстві.

Крім того, поліція отримала звернення від жительки Костополя, яка повідомила, що під час лікування зубів у приватній стоматологічній клініці лікарка нанесла тілесні ушкодження її 5-річній дитині.

“Наразі за фактом умисного легкого тілесного ушкодження дізнавачі Рівненського районного управління поліції  розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України”, – повідомили у пресслужбі.

У  поліції зазначили, що виявлена під час моніторингу мережі Інтернет інформація, буде зареєстрована та розглядатиметься у ході розпочатих досудових розслідувань. Так користувачі соцмереж скаржилися на дитячу стоматологію Only Kids у місцевих Facebook-групах.

“Хочу також поділитися досвідом лікування зубів 4.02.2021року. (Це другий наш візит) моєї доньки в Інни Кравчук. Після лікування маємо досить неприємну ситуацію, яка стала проявлятися після декількох годин відвідування стоматкабінету. Лікарка провину не визнає з вчорашнього вечора та каже, що дитина під дією анестезії покусала собі губу, сьогодні це хірург заперечив та  призначив лікування антибіотиками. Гнійне запалення. Результат лікування зубів —  зіпсований естетичний вигляд дівчинки, температура, антибіотики”, – написала матір однієї з пацієнток, Вікторія Бобрик.

Коментарі

Позначки: ,